Makuualusta

Lähetä

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Kuvaus

Ominaisuudet

Paksu umpisolumuovi pitää maasta tulevan kylmyyden kohtuu hyvin poissa ja pehmustaa sopivasti. Tämä ei oikeastaan normista poikkea.

Alustan todellinen erikoisuus on sen irrotettava päällinen. Tämä kevyt ja vedenpitävä suoja ehkäisee solumuovin puhkoontumista, repeilyä ja kulumista. Se myös lisää pikkuisen eristävyyttä, koska sen sisälle jää väistämättä ilmaa. Sivuille ja päädystä taittuvat liepeet pitävät huolen, ettei makuupussissaan pyörivä nukkuja pääse helposti nauttimaan märän maan kylmästä syleilystä: saat aika ison, siistin pinnan käyttöösi! Vierekkäin olevat alustat muodostavatkin hauskasti maavaatteen vaikkapa laavukankaan alle.

Kitkapinta pitää nukkujan paikoillaan – tämän alustan kanssa ei kauheesti tartte hajoilla liukumiseen. Elastiset lenksut pitävät rullatun alustan kasassa ja niitä voi hyödyntää muussakin kiinnittelyssä tai ripustamisessa.

Solumuovialustan etu verrattuna ilmapatjoihin on sen luotettavuus – tämän käyttöarvo ei periaatteessa mene miksikään, jos siihen jotain terävää osuu. Se on helppo, mukava, kestävä ja aina valmiina käytettäväksi.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makuualusta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Varaa myös nämä